3 months after explantation: I feel like a totally different woman

https://translate.google.com/

Jaren kreeg ik steeds meer gezondheidsklachten. Ik voelde me gewoon nooit lekker en was altijd moe. Ik had altijd wel ergens een ontsteking, infectie, bacterie of schimmel. Vooral van blaas en longontsteking had ik veel last. Toen ik uiteindelijk veel pijn in mijn bovenlichaam kreeg kon ik mijn werk en mijn huishouden niet meer doen. Ik had veel pijn op mijn borstbeen, schouders en onder mijn schouderbladen.

Na veel fysiotherapie die niet hielp stelde de reumatoloog fibromyalgie vast. Niets aan te doen dus gewoon mee leren leven. Ik kwam uiteindelijk bij het meldpunt voor klachten van siliconen terecht. Daar werd alles me duidelijk. Van de klachtenlijst kwamen maar liefst 28 klachten mij iets te bekend voor! Mijn protheses leken niet te lekken omdat mijn borsten niet knobbelig waren. Dat protheses ook kunnen zweten was voor mij helemaal nieuw.

Uiteindelijk ben ik via het meldpunt bij Dr. Kappel terecht gekomen die mijn protheses er zeer vakkundig uit heeft gehaald waardoor alles er nu keurig uit ziet. Nadat de protheses waren verwijderd bleek aan de inhoud dat ze wel degelijk gezweet hadden. Ik hoop dat hier meer aandacht voor komt en de mogelijkheid voor meer wetenschappelijk onderzoek.

Inmiddels voel ik me een anders mens en kan ik mijn werk en mijn huishouden weer volledig doen al na 3 maanden na de operatie!

Ik heb wel het hele scala supplementen geslikt wat het meldpunt adviseerde en nu nog. Ik slik Chlorella, omega 3, anti-oxidanten. De Rejuvenal ben ik inmiddels gestopt omdat ik daar iets te hyper van werd dus die had ik niet meer nodig.