Begins aging so quickly?

https://translate.google.com

Op mijn 38 e werden bij mij silliconen borstprotheses geplaatst, zonder voorlichting of keuze van protheses,

maar ik was er blij mee.

Zes jaar geleden liep ik vast in mijn leven,wat leidde tot mijn ontslag bij mijn baan, kort daarna werd ik gediagnosticeerd, ADHD, dat verklaarde al mijn klachten, depressies, concentratieproblemen, emotionele en vermoeidheidsklachten.

Ik kocht drie honden en was en ben veel in de natuur, maar na enkele jaren van ‘rust’gaf dat geen verbetering

sterker nog het werd erger en erger.

Inmiddels slaap ik 15 uur en ben nog doodt op. In de afgelopen jaren kreeg ik last van extreme jeuk

over mijn hele lichaam, maar ja, dat kan wel door beestjes of planten zijn die ik in de natuur tegenkom,

Ondertussen krijg ik vreemde pijnen in mijn gewrichten, rare spierpijnen waardoor ik de trap niet meer afkan, polsen en vingers zetten op en kunnen niet goed meer bewegen.

Wat nu weer ! Heb ik me gestoten? Waar komen die blauwe plekken vandaan, waarom ben ik zo stijf als ik heb gezeten, en voel ik mijn benen niet meer.

Waarom kan ik niet meer over dat hek komen en val ik om als ik op één been sta, kan ik die bloempotten niet meer tillen en vallen bij de afwas de pannen uit mijn handen.

Gaat ouder worden zo snel?!

Mijn ogen gaan razendsnel achteruit en ik zie wazig bij tijd en wijle.

Hoe komt het dat als een hond mij maar raakt ik al een hand krijg die het uiterlijk heeft van een opgeblazen handschoentje?

Niet kunnen slapen van de pijn in de ellebogen en schoudergewrichten, ziek als een hond nergens toe instaat zijn, alleen maar willen liggen alsof ik zware griep heb, gewoon ZIEK, dat ben ik nooit, ik was een zeer sportieve, sterke vrouw, daar is niks van over.

Ik weet wat ik heb, REUMA !!!!

Op naar de huisarts, met als resultaat, even bloed laten prikken op reuma, jicht, suikerziekte, Q koorts, ziekte van lyme enz.

De uitslag was alleen een vitamine D tekort, terug naar de huisarts, verwezen naar een plastisch chirurg.

Bij het maken van de afspraak op de polikliniek werd mij gevraagd naar de reden , toen ik het vertelde werd mij meteen de mond gesnoerd en werd mij door de secretaresse medegedeeld dat ik niet alles moest geloven wat er telezen is op internet, waarop ik heb geantwoord: dat ik blij was dat zij daar niet over ging en ik hoopte dat de arts waar ik terrecht zou komen een andere kijk op de situatie had dan.zijn assistente

Eenmaal op de afspraak bij dr. X. in het Elisabeth zh in Tilburg, werd mij op dringende toon gevraagd of ik dacht dat het door de siliconen kwam, volgens haar onmogelijk, hier kreeg ik dus geen gehoor, ze vond als ik jeuk had ik maar naar de dermatoloog moest gaan.

Na aandringen en bijna uit mijn slof te zijn geschoten, werd mij toch een MRI scan beloofd.

MRI scan en een week later de uitslag, geen bobbels, knobbels, geen lekkages of scheuren, de lymfklieren waren eveneens ok. Dr Bastiaanse vertelde mij dat mijn immuunsysteem kapot is.

Met een afspraak bij de dermatoloog verlaat ik het ziekenhuis.

Intussen beland ik op zondag op de dokterspost omdat de jeuk onhoudbaar was, mijn hart op hol sloeg en mijn gehele lichaam vuurrood was.

Ik kreeg Tavegyl voorgeschreven voor de jeuk

Die vijf tabletten waren op dus terug naar de huisarts voor meer Tavegyl, want in mei kan ik pas bij de dermatoloog terecht. Inmiddels is de huid over mijn hele lichaam kapot gekrabd. Ook kreeg ik wat Prednisolon voorgeschreven

Ik voel me erg in de steek gelaten, met de mijns inziens serieuze klachten en alleen een afspraak bij de dermatoloog doet mij verdrietig maken.

Vanaf januari 2012 bezig met het ziekenhuis en als resultaat een afspraak bij de dermatoloog, alsof alle andere klachten niets voorstellen. En waar komen die dan door !!

Hopend op hulp