The pain is gone after explantation

https://translate.google.com/

Een van de vrouwen die zich bij ons meldde, vertelde dat haar chirurg zei dat ze de juiste beslissing had genomen haar implantaten te laten verwijderen, omdat deze heel erg aan het zweten waren, dat was echter niet te zien op de echo. Rondom de protheses waren allemaal siliconen druppels zichtbaar, maar de protheses zelfs waren intact. In de pockets zaten ook losse siliconen. Het kapsel rondom de protheses was heel erg dun dus de siliconen hadden vrij spel! Toen de vrouw aan de chirurg vroeg hoe dat er dan uit zag, zei deze dat het er uit zag als kaarsvet.

Deze vrouw heeft heel erg veel gezondheidsklachten door de siliconen, maar had geen PIP implantaten. Dit laat zien dat ook andere implantaten heel erg zweten ook al zijn ze intact en dat het siliconen-mengsel dat in het lichaam terecht komt, gezondheidsklachten geeft! Dus niet alleen het zogenaamd niet goedgekeurd mengsel geeft klachten. In alle implantaten zit een mengsel van giftige stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Voordat ze verwijderd waren had de vrouw ongelofelijk veel pijn in de borsten zelf. Alsof ze twee vuurballen in haar borsten had zitten zei ze. Na verwijdering was deze pijn weg. (red. Meldpunt)